Nutriční hodnoty (Kuře na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 523 kJ / 1 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,87 g |
Tuky | 168,82 g |
– nasycené | 82,18 g |
– nenasycené | 84,38 g |
–– mononenasycené | 72,13 g |
–– polynenasycené | 12,25 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 12,24 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,24 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 40,95 g |
– cukry | 34,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
1/2 láhve 1/2 láhve černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
česnek | Česnek čerstvý | |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
lžíce lžíce medu | Med nepasterovaný | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
houby v kyselém nálevu ale mohou být i čerstvé | Houby zavařené směs | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
směs koření na divočinu nebo alespoň rozmarýn | Provensálské koření |