Nutriční hodnoty (Muffíci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 076 kJ / 1 930 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
| Tuky | 94,12 g |
| – nasycené | 9,54 g |
| – nenasycené | 76,15 g |
| –– mononenasycené | 53,25 g |
| –– polynenasycené | 22,90 g |
| ––– omega 3 | 6,41 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 201 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 227,40 g |
| – cukry | 90,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 75 ml 75 ml oleje | Olej řepkový | 75 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
| 80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| čerstvé ovoce | Jahody čerstvé | |
| povidla (u mě borůvková směs) | Povidla |