Nutriční hodnoty (Přesnídávka z jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 436 kJ / 1 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 3,47 g |
– nasycené | 1,13 g |
– nenasycené | 1,53 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 300,00 g |
– cukry | 293,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jablíček | Jablko čerstvé | 1000 g |
20 dkg 20 dkg cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
1 1 pudink malinový jahodový vanilkový | Puding v prášku |