Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italská rajčatová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 402 kJ /
1 291 kcal
Bílkoviny26,73 g
– z toho živočišné bílkoviny9,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,26 g
Tuky65,41 g
– nasycené15,46 g
– nenasycené46,58 g
–– mononenasycené31,85 g
–– polynenasycené14,73 g
––– omega 34,05 g
Vláknina35,71 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 155 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy136,53 g
– cukry72,88 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 kg 1 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
1 l 1 l vývaru Vývar masový 1000 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
cukr Cukr bílý
8 lístků 8 lístků bazalky Bazalka čerstvá
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
50 g 50 g vařené rýže Rýže bílá 50 g
1 1 hrstka strouhaného tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.