Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboráková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 090 kJ /
500 kcal
Bílkoviny27,25 g
– z toho živočišné bílkoviny22,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,24 g
Tuky22,70 g
– nasycené11,27 g
– nenasycené9,00 g
–– mononenasycené4,17 g
–– polynenasycené4,83 g
––– omega 30,71 g
Vláknina11,34 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 190 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy43,22 g
– cukry7,87 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 l 2 l masového vývaru (hovězí, vepřový) Vývar masový 2000 ml
2-3 2-3 brambory Brambor zimní 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
majoránka Majoránka sušená
polohrubá mouka (podle potřeby) Mouka pšeničná polohrubá
trocha trocha oleje Olej řepkový
sůl Sůl mořská
Podravka (podle chuti) Kořenící směs sypká
medvědí česnek (petrželka, pažitka ) Česnek medvědí čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.