Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omeleta na italský způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 853 kJ /
443 kcal
Bílkoviny39,04 g
– z toho živočišné bílkoviny39,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky30,18 g
– nasycené10,46 g
– nenasycené12,70 g
–– mononenasycené10,40 g
–– polynenasycené2,30 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 817 mg
Sodík 432 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy3,77 g
– cukry1,67 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce (rozšlehaná) Vejce slepičí 210 g
50 g 50 g Mozzarelly (nakrájené na menší kostičky) Mozzarella kravská 50 g
3 3 sušená rajčata Dužina červeného rajčete sušená
špetka špetka soli Sůl mořská
lžíce lžíce pažitky Pažitka čerstvá
špetka špetka prášku do pečiva nebo sody bicarbony (nemusí být) Kypřící prášek
řeřicha na posypání Řeřicha čerstvá
1 1 čajová lžička olivového oleje Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.