Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Banánovo-jablečná bábovka se skořicí a mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 664 kJ /
3 505 kcal
Bílkoviny53,37 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,01 g
Tuky149,50 g
– nasycené15,78 g
– nenasycené122,54 g
–– mononenasycené86,34 g
–– polynenasycené36,20 g
––– omega 310,42 g
Vláknina28,35 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 346 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy472,90 g
– cukry248,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší banány Banán čerstvý 180 g
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 lžička 1 lžička umletých mandlí Mandle neloupané
280 g 280 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 280 g
180 g 180 g moučkového cukru Cukr bílý 180 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka nebo strouhanka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.