Nutriční hodnoty (Banánovo-jablečná bábovka se skořicí a mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 664 kJ / 3 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,01 g |
Tuky | 149,50 g |
– nasycené | 15,78 g |
– nenasycené | 122,54 g |
–– mononenasycené | 86,34 g |
–– polynenasycené | 36,20 g |
––– omega 3 | 10,42 g |
Vláknina | 28,35 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 472,90 g |
– cukry | 248,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší banány | Banán čerstvý | 180 g |
2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
1 lžička 1 lžička umletých mandlí | Mandle neloupané | |
280 g 280 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 280 g |
180 g 180 g moučkového cukru | Cukr bílý | 180 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka nebo strouhanka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |