Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 093 kJ /
3 129 kcal
Bílkoviny108,65 g
– z toho živočišné bílkoviny80,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,50 g
Tuky227,19 g
– nasycené132,69 g
– nenasycené60,57 g
–– mononenasycené55,06 g
–– polynenasycené5,51 g
––– omega 31,65 g
Vláknina54,38 g
Cholesterol 478 mg
Sodík 3,80 g
Sůl9,61 g
Sacharidy117,30 g
– cukry30,24 g
––– laktóza13,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg bílého chřestu Chřest bílý čerstvý 1000 g
cca 2 dl cca 2 dl bílého vína Víno bílé suché 200 ml
zeleninový vývar Vývar zeleninový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
koření chimichuri Kořenící směs sypká
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
250 g 250 g strouhaného parmezánu Parmezán 250 g
crème frâiche Creme fraiche 33%
2 2 rohlíky (nebo jiné pečivo) Rohlík pšeničný bílý 86 g
máslo Máslo kravské
sušený česnek Česnek sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.