Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špagety s olivovou tapenadou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 206 kJ /
288 kcal
Bílkoviny5,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,84 g
Tuky16,11 g
– nasycené2,37 g
– nenasycené13,73 g
–– mononenasycené11,73 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,03 g
Vláknina13,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,23 g
– cukry3,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
velká hrst hrst černých oliv ( já dala i hnědé kalamata) Olivy čerstvé zralé
cca 6 6 sušených rajčat naložených v bylinkovém oleji Dužina červeného rajčete sušená
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
cca 6 6 i více ančoviček Ančovičky v oleji
čerstvý tymián Tymián čerstvý
bazalka Bazalka čerstvá
1-2 PL 1-2 PL olivového oleje Olej olivový 16.5 ml
orestovanou hlívu ustřičnou Hlíva ústřičná syrová
s 1 1 cuketou Cuketa čerstvá 100 g
1 1 stroužkem česneku Česnek čerstvý 70 g
tymián Tymián sušený
(Můžete také použít orestované kostičky kostičky lilku s plátky česneku)). Lilek čerstvý
čerstvá rajčata Rajče červené čerstvé
ovčí sýr nebo parmazán Sýr hrudkový ovčí
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.