Nutriční hodnoty (Bramborový knedlík plněný domácí vinnou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 882 kJ / 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 10,70 g |
– nasycené | 2,58 g |
– nenasycené | 5,25 g |
–– mononenasycené | 4,58 g |
–– polynenasycené | 0,68 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 137 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 32,40 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší brambory uvařené ve slupce | Brambor zimní | 200 g |
dětská krupička | Krupice pšeničná jemná | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vejce | Vejce slepičí | |
sůl | Sůl mořská | |
250 g 250 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 250 g |
strouhanka (cca objemově stejné množství jako masa) | Strouhanka pšeničná | |
smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
suché bilé víno | Víno bílé suché | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
špetka špetka citronové kůry (nemusí být) | Citronová kúra čerstvá |