Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový knedlík plněný domácí vinnou klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 882 kJ /
450 kcal
Bílkoviny53,75 g
– z toho živočišné bílkoviny49,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky10,70 g
– nasycené2,58 g
– nenasycené5,25 g
–– mononenasycené4,58 g
–– polynenasycené0,68 g
––– omega 30,07 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 137 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy32,40 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší brambory uvařené ve slupce Brambor zimní 200 g
dětská krupička Krupice pšeničná jemná
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
vejce Vejce slepičí
sůl Sůl mořská
250 g 250 g mletého vepřového masa Vepřová plec 250 g
strouhanka (cca objemově stejné množství jako masa) Strouhanka pšeničná
smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
suché bilé víno Víno bílé suché
muškátový oříšek Muškátový oříšek
špetka špetka citronové kůry (nemusí být) Citronová kúra čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.