Nutriční hodnoty (Mangoldový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 811 kJ / 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,09 g |
Tuky | 32,86 g |
– nasycené | 12,06 g |
– nenasycené | 20,01 g |
–– mononenasycené | 14,38 g |
–– polynenasycené | 5,63 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 4,70 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 13,92 g |
– cukry | 11,48 g |
––– laktóza | 4,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 listy mangoldu | Mangold | |
100 g 100 g bílého tofu | Tofu natural | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
4 4 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
125 ml 125 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml |
šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky moučkového cukru | Cukr bílý | 2.5 g |