Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 811 kJ /
433 kcal
Bílkoviny18,59 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,09 g
Tuky32,86 g
– nasycené12,06 g
– nenasycené20,01 g
–– mononenasycené14,38 g
–– polynenasycené5,63 g
––– omega 30,24 g
Vláknina4,70 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy13,92 g
– cukry11,48 g
––– laktóza4,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 listy mangoldu Mangold
100 g 100 g bílého tofu Tofu natural 100 g
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
4 4 ředkvičky Ředkvička čerstvá
125 ml 125 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 125 ml
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
sůl Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky moučkového cukru Cukr bílý 2.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.