Nutriční hodnoty (Rebarborový makovec se sušenkovou drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 23 800 kJ / 5 688 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,25 g |
Tuky | 281,68 g |
– nasycené | 145,06 g |
– nenasycené | 118,85 g |
–– mononenasycené | 82,85 g |
–– polynenasycené | 36,00 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 47,00 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 542 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 664,53 g |
– cukry | 379,93 g |
––– laktóza | 10,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
100 g 100 g mletého máku | Mák modrý mletý | 100 g |
225 g 225 g krupicového cukru | Cukr bílý | 225 g |
nastrouhaná kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | |
150 g 150 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 150 g |
150 g 150 g bílého jogurtu (plnotučného) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
700 g 700 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 700 g |
5 lžic 5 lžic krupicového cukru | Cukr bílý | 60 g |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
25 g 25 g drcených sušenek (nejlépe amaretti) | Sušenka | 25 g |
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
55 g 55 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 55 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |