Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborový makovec se sušenkovou drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 800 kJ /
5 688 kcal
Bílkoviny100,29 g
– z toho živočišné bílkoviny36,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,25 g
Tuky281,68 g
– nasycené145,06 g
– nenasycené118,85 g
–– mononenasycené82,85 g
–– polynenasycené36,00 g
––– omega 31,33 g
Vláknina47,00 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 542 mg
Sůl1,72 g
Sacharidy664,53 g
– cukry379,93 g
––– laktóza10,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
100 g 100 g mletého máku Mák modrý mletý 100 g
225 g 225 g krupicového cukru Cukr bílý 225 g
nastrouhaná kůra z 1 citronu Citrón čerstvý
150 g 150 g rozpuštěného másla Máslo kravské 150 g
150 g 150 g bílého jogurtu (plnotučného) Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
700 g 700 g rebarbory Rebarbora čerstvá 700 g
5 lžic 5 lžic krupicového cukru Cukr bílý 60 g
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
25 g 25 g drcených sušenek (nejlépe amaretti) Sušenka 25 g
150 g 150 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 150 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
55 g 55 g třtinového cukru Cukr třtinový 55 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.