Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na slanině a majoránce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 450 kJ / 1 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 216,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 39,67 g |
– nasycené | 12,48 g |
– nenasycené | 18,98 g |
–– mononenasycené | 14,32 g |
–– polynenasycené | 4,66 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 548 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 15,93 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové kýty (spodní šál) | Vepřová kýta | 1000 g |
1 litr 1 litr masového vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
svazek svazek čerstvé majoránky | Majoránka čerstvá | |
uzená slanina | Špek | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |