Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bylinkoví vrabci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 686 kJ /
881 kcal
Bílkoviny111,08 g
– z toho živočišné bílkoviny106,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,91 g
Tuky23,64 g
– nasycené6,22 g
– nenasycené11,72 g
–– mononenasycené9,86 g
–– polynenasycené1,85 g
––– omega 30,10 g
Vláknina14,55 g
Cholesterol 338 mg
Sodík 333 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy42,52 g
– cukry26,77 g
––– laktóza5,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece (krkovice nebo libový bůček) Vepřová plec 500 g
petrželka Petržel nať čerstvá
tymián Tymián sušený
šalvěj Šalvěj čerstvá
libeček Libeček čerstvý
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
125 g 125 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 125 ml
1 KL 1 KL drceného kmínu Kmín mletý 5 g
200 ml 200 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.