Nutriční hodnoty (Bylinkoví vrabci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 686 kJ / 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,91 g |
Tuky | 23,64 g |
– nasycené | 6,22 g |
– nenasycené | 11,72 g |
–– mononenasycené | 9,86 g |
–– polynenasycené | 1,85 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 14,55 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 42,52 g |
– cukry | 26,77 g |
––– laktóza | 5,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece (krkovice nebo libový bůček) | Vepřová plec | 500 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
125 g 125 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 125 ml |
1 KL 1 KL drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
200 ml 200 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |