Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ledvinky s rozmarýnem, utopené bílým vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 635 kJ /
1 347 kcal
Bílkoviny115,18 g
– z toho živočišné bílkoviny111,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,63 g
Tuky61,92 g
– nasycené15,58 g
– nenasycené17,28 g
–– mononenasycené13,22 g
–– polynenasycené4,06 g
––– omega 31,11 g
Vláknina6,09 g
Cholesterol 2,54 g
Sodík 1,46 g
Sůl3,90 g
Sacharidy40,96 g
– cukry15,57 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
650 g 650 g vepřových ledvinek Ledviny vepřové 650 g
plátek plátek másla 1 cm silný Máslo kravské
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 snítky 3 snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 lžíce 1 lžíce nadrobno nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený 15 g
kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
250 ml 250 ml bílého vína Víno bílé suché 250 ml
200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu (nebo sůl) Bujón zeleninový 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.