Nutriční hodnoty (Vepřové ledvinky s rozmarýnem, utopené bílým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 635 kJ / 1 347 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,63 g |
Tuky | 61,92 g |
– nasycené | 15,58 g |
– nenasycené | 17,28 g |
–– mononenasycené | 13,22 g |
–– polynenasycené | 4,06 g |
––– omega 3 | 1,11 g |
Vláknina | 6,09 g |
Cholesterol | 2,54 g |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 3,90 g |
Sacharidy | 40,96 g |
– cukry | 15,57 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
650 g 650 g vepřových ledvinek | Ledviny vepřové | 650 g |
plátek plátek másla 1 cm silný | Máslo kravské | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 snítky 3 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 lžíce 1 lžíce nadrobno nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
250 ml 250 ml bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu (nebo sůl) | Bujón zeleninový | 5 g |