Nutriční hodnoty (Keblaf)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 343 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9,00 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 3,90 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 195 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 300 g |
nové brambory | Brambor raný | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
Worcester | Worcestrová omáčka | |
sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
solamyl | Bramborový škrob | |
chilli mleté | Chilli paprička sušená |