Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska s jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 798 kJ /
430 kcal
Bílkoviny57,40 g
– z toho živočišné bílkoviny56,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky13,02 g
– nasycené7,57 g
– nenasycené4,43 g
–– mononenasycené3,32 g
–– polynenasycené1,11 g
––– omega 30,44 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 216 mg
Sodík 243 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy18,80 g
– cukry17,80 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g filé z tresky Treska filet 300 g
1 1 väčšie jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 cibuľa Cibule čerstvá
1 1 malý zeler
2 2 lyžice paradajkového pretlaku
50 g 50 g strúhaného tvrdého syra,
1 dl 1 dl kyslej smotany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
soľ Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.