Nutriční hodnoty (Treska s jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 798 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 13,02 g |
– nasycené | 7,57 g |
– nenasycené | 4,43 g |
–– mononenasycené | 3,32 g |
–– polynenasycené | 1,11 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 216 mg |
Sodík | 243 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 18,80 g |
– cukry | 17,80 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g filé z tresky | Treska filet | 300 g |
1 1 väčšie jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 cibuľa | Cibule čerstvá | |
1 1 malý zeler | ||
2 2 lyžice paradajkového pretlaku | ||
50 g 50 g strúhaného tvrdého syra, | ||
1 dl 1 dl kyslej smotany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
soľ | Sůl mořská |