Nutriční hodnoty (Rebarborové chutney)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 074 kJ / 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,96 g |
Tuky | 10,52 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 5,56 g |
–– mononenasycené | 3,19 g |
–– polynenasycené | 2,38 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 31,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 129,17 g |
– cukry | 87,46 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce hořčičných semínek | Hořčice žlutá semena | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce sušených brusinek | Brusinky sušené | 45 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
3 lžíce 3 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
5 lžic 5 lžic třtinového cukru | Cukr třtinový | 60 g |
1 lžička 1 lžička sušeného zázvoru (může být i čerstvý) | Zázvor sušený | 5 g |
5 kousků 5 kousků hřebíčku | Hřebíček | |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
červený vinný ocet (nemusí být) | Ocet vinný červený |