Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný lejanec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 25

Energie26 099 kJ /
6 238 kcal
Bílkoviny209,13 g
– z toho živočišné bílkoviny51,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny157,77 g
Tuky46,43 g
– nasycené16,94 g
– nenasycené19,27 g
–– mononenasycené11,21 g
–– polynenasycené8,06 g
––– omega 30,23 g
Vláknina57,64 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 637 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy1 218,32 g
– cukry147,86 g
––– laktóza49,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 1500 g
2 2 vajíčka (jedno do těsta, druhé na potírání krajů lejance) Vejce slepičí 140 g
1 1 Hera Margarín
moučkový cukr Cukr bílý
4 4 banány (lze i jiné ovoce) Banán čerstvý 360 g
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
1 kostka 1 kostka kvasnic Droždí pekařské lisované 23 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.