Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelenina k masu jako příloha)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie565 kJ /
135 kcal
Bílkoviny6,72 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,72 g
Tuky0,54 g
– nasycené0,13 g
– nenasycené0,33 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,28 g
––– omega 30,00 g
Vláknina11,41 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 244 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy20,88 g
– cukry12,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
10 cm 10 cm pórku Pórek čerstvý
100 g 100 g syrového hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 100 g
1 1 menší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 malý rajský protlak Protlak rajčatový
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
cukr (nebo med) asi 1 lžička podle chuti Cukr bílý
3 lžíce 3 lžíce láku z okurek nebo trošku octa Nálev z okurek 45 ml
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.