Nutriční hodnoty (Zelenina k masu jako příloha)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 565 kJ / 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,72 g |
Tuky | 0,54 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 0,33 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,28 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 11,41 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 244 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 20,88 g |
– cukry | 12,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
100 g 100 g syrového hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 100 g |
1 1 menší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
cukr (nebo med) asi 1 lžička podle chuti | Cukr bílý | |
3 lžíce 3 lžíce láku z okurek nebo trošku octa | Nálev z okurek | 45 ml |
olej | Olej řepkový |