Nutriční hodnoty (Jablečné muffiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 550 kJ / 2 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,73 g |
Tuky | 72,99 g |
– nasycené | 44,17 g |
– nenasycené | 28,44 g |
–– mononenasycené | 21,44 g |
–– polynenasycené | 7,00 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 24,55 g |
Cholesterol | 209 mg |
Sodík | 373 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 355,40 g |
– cukry | 184,50 g |
––– laktóza | 12,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
75 g 75 g másla | Máslo kravské | 75 g |
100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
225 g 225 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 225 g |
3 lžičky 3 lžičky kypřícího prášku | Kypřící prášek | 15 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
225 ml 225 ml podmáslí | Podmáslí | 225 g |
4-5 4-5 jablíček | Jablko čerstvé | 675 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 2.5 g |
olej na vymazání formy (nebo silik. košíčků na muffiny) | Olej řepkový |