Nutriční hodnoty (Salát s tuňákem a hořčicovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 445 kJ / 1 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,62 g |
Tuky | 27,76 g |
– nasycené | 4,11 g |
– nenasycené | 21,12 g |
–– mononenasycené | 15,98 g |
–– polynenasycené | 5,13 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 33,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 251 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 256,40 g |
– cukry | 26,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g barevných těstovin (např. Safoco) | Těstoviny pšeničné | 300 g |
250 250 g tuňáka z konzervy v pikantním oleji | Tuňák filet | |
200 g 200 g zelených fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
100 g 100 g zelených oliv plněných paprikou | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
100 g 100 g černých oliv bez pecek | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
3 3 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 ledový salát | Salát ledový čerstvý | 400 g |
olivový olej | Olej olivový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
hořčice (jakou máte rádi) | Hořčice plnotučná | |
ocet | Ocet lihový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |