Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žemlovka z toustového chleba s hruškovými povidly)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 065 kJ /
2 406 kcal
Bílkoviny62,14 g
– z toho živočišné bílkoviny41,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,40 g
Tuky173,98 g
– nasycené102,66 g
– nenasycené61,22 g
–– mononenasycené52,80 g
–– polynenasycené8,42 g
––– omega 31,01 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 1,92 g
Sůl4,73 g
Sacharidy143,60 g
– cukry27,50 g
––– laktóza21,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
12 12 krajíčků bílého toustového chleba Toast pšeničný bílý 240 g
cca 10 dkg 10 dkg změklého másla (část na vymazání zapékací misky) Máslo kravské 100 g
hrušková povidla Povidla
200 ml 200 ml tekuté smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
cca 300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
pokrájené vlašské ořechy Vlašské ořechy
cukr moučka Cukr bílý
cukr krupice Cukr bílý
vanilkový lusk nebo vanilla bourbon Vanilkové lusky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.