Nutriční hodnoty (Škvarková bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 273 kJ / 5 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,26 g |
Tuky | 283,37 g |
– nasycené | 106,23 g |
– nenasycené | 153,05 g |
–– mononenasycené | 123,29 g |
–– polynenasycené | 29,76 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 14,64 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 3,85 g |
Sacharidy | 641,87 g |
– cukry | 373,24 g |
––– laktóza | 13,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 žloutků | Vaječný žloutek | 138 g |
35 dkg 35 dkg cukru | Cukr bílý | 350 g |
30 dkg 30 dkg mletých škvarků | Škvarky | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
35 dkg 35 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
lžíci lžíci rumu | Rum | |
z bilků sníh | Vaječný bílek |