Nutriční hodnoty (Chorvatská blitva s rybou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 687 kJ / 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,94 g |
Tuky | 4,46 g |
– nasycené | 0,74 g |
– nenasycené | 2,16 g |
–– mononenasycené | 0,57 g |
–– polynenasycené | 1,59 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 20,66 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 489 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 90,80 g |
– cukry | 6,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
350 g 350 g čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | 350 g |
lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
trochu trochu citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
500 g 500 g ryby (treska) | Treska filet | 500 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
koření na ryby | Grilovací koření |