Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drůbeží kousky ve vinné hořčici)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 740 kJ /
1 611 kcal
Bílkoviny143,90 g
– z toho živočišné bílkoviny143,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky90,00 g
– nasycené42,68 g
– nenasycené45,42 g
–– mononenasycené38,28 g
–– polynenasycené7,14 g
––– omega 31,24 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,84 g
Sacharidy9,10 g
– cukry1,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g drůbežího masa (kachní, krůtí) Kuře prso 600 g
50 g 50 g celozrnné hořčice Hořčice kremžská
3 dl 3 dl kvalitního suchého červeného vína Víno červené suché 300 ml
čerstvý koriandr Koriandr listy čerstvé
saturejka Saturejka sušená
bazalka Bazalka čerstvá
libeček (nemusí být) Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
Ceres soft (nebo olej) Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.