Nutriční hodnoty (Drůbeží kousky ve vinné hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 740 kJ / 1 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 143,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 90,00 g |
– nasycené | 42,68 g |
– nenasycené | 45,42 g |
–– mononenasycené | 38,28 g |
–– polynenasycené | 7,14 g |
––– omega 3 | 1,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,84 g |
Sacharidy | 9,10 g |
– cukry | 1,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g drůbežího masa (kachní, krůtí) | Kuře prso | 600 g |
50 g 50 g celozrnné hořčice | Hořčice kremžská | |
3 dl 3 dl kvalitního suchého červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
saturejka | Saturejka sušená | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
libeček (nemusí být) | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
Ceres soft (nebo olej) | Margarín |