Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustove ragu s bramborovymi plackami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 192 kJ /
5 304 kcal
Bílkoviny111,58 g
– z toho živočišné bílkoviny19,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny92,40 g
Tuky266,86 g
– nasycené126,57 g
– nenasycené132,48 g
–– mononenasycené111,37 g
–– polynenasycené21,11 g
––– omega 30,43 g
Vláknina70,00 g
Cholesterol 469 mg
Sodík 5,20 g
Sůl12,21 g
Sacharidy579,00 g
– cukry37,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hlávka 1 hlávka kapusty Kapusta hlávková čerstvá 700 g
300 g 300 g žampionů Žampion čerstvý 300 g
300 g 300 g anglcké slaniny Špek 300 g
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
1 kg 1 kg uvařených brambor Brambor zimní 1000 g
1/2 kg 1/2 kg hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.