Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová huspenina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 700 kJ /
406 kcal
Bílkoviny60,68 g
– z toho živočišné bílkoviny59,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky12,77 g
– nasycené3,15 g
– nenasycené6,36 g
–– mononenasycené5,52 g
–– polynenasycené0,84 g
––– omega 30,06 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 161 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy11,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 vepřové hlavy Vepřová hlava (jedlý podíl)
4 4 vepřové nožičky Vepřové nožičky
300 g 300 g vepřového ramínka ( plecka nebo kolena ) Vepřová plec 300 g
sůl Sůl mořská
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
šálek šálek kořenové zeleniny: pokrájené na plátky)
mrkev Mrkev čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
6-8 zrnek 6-8 zrnek pepře Pepř černý
1 šálek 1 šálek 4% octa Ocet lihový 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.