Nutriční hodnoty (Vepřová huspenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 700 kJ / 406 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 12,77 g |
– nasycené | 3,15 g |
– nenasycené | 6,36 g |
–– mononenasycené | 5,52 g |
–– polynenasycené | 0,84 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 11,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 vepřové hlavy | Vepřová hlava (jedlý podíl) | |
4 4 vepřové nožičky | Vepřové nožičky | |
300 g 300 g vepřového ramínka ( plecka nebo kolena ) | Vepřová plec | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
šálek šálek kořenové zeleniny: pokrájené na plátky) | ||
mrkev | Mrkev čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
6-8 zrnek 6-8 zrnek pepře | Pepř černý | |
1 šálek 1 šálek 4% octa | Ocet lihový | 250 ml |