Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s opečenou slaninkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 703 kJ /
1 602 kcal
Bílkoviny40,91 g
– z toho živočišné bílkoviny36,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,48 g
Tuky149,23 g
– nasycené72,48 g
– nenasycené72,66 g
–– mononenasycené61,88 g
–– polynenasycené10,78 g
––– omega 30,23 g
Vláknina7,70 g
Cholesterol 424 mg
Sodík 3,58 g
Sůl8,71 g
Sacharidy21,15 g
– cukry12,70 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 ředkviček Ředkvička čerstvá
6 6 keříčkových rajčat Rajče červené čerstvé
1/2 hlávky 1/2 hlávky salátu Salát hlávkový čerstvý 250 g
1 1 větší lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
1/2 1/2 větší salátové okurky Okurka salátová čerstvá
3 3 velké lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
2 2 velké lžíce majolky Majonéza
150 g 150 g libovější slaniny jakou kdo má rád (u nás Oravská) Špek 150 g
100 g 100 g tvrdého nastrouhaného sýra (u nás Eidam) Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 1 vejce uvařené natvrdo Vejce slepičí 70 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
hladkolistá petrželka Petržel nať čerstvá
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.