Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klobásové rizoto (home-made))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 547 kJ /
609 kcal
Bílkoviny12,53 g
– z toho živočišné bílkoviny11,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky57,17 g
– nasycené36,16 g
– nenasycené20,46 g
–– mononenasycené15,43 g
–– polynenasycené5,03 g
––– omega 30,15 g
Vláknina4,60 g
Cholesterol 168 mg
Sodík 663 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy9,90 g
– cukry4,60 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 klobása (jakákoliv, hlavně suchá) Klobása
1 balení 1 balení rýže (4x sáček) Lagris je ideální Rýže bílá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 nožičky 2 nožičky obyčejného párku (s vysokým obsahem masa bez soji a lepku) Párek vepřový 80 g
1 1 vepřová konzerva Hamé Vepřové maso sterilované
1 1 hrášek v konzervě Bonduelle Hrášek zelený sterilovaný
1 1 kukuřice v konzervě Bonduelle Kukuřice sterilovaná
50 g 50 g másla (kostka) Máslo kravské 50 g
cca 150 - 300 cca 150 - 300 g sýru (Gouda nebo Eidam) Sýr kravský tvrdý 30%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.