Nutriční hodnoty (Klobásové rizoto (home-made))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 547 kJ / 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 57,17 g |
– nasycené | 36,16 g |
– nenasycené | 20,46 g |
–– mononenasycené | 15,43 g |
–– polynenasycené | 5,03 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 168 mg |
Sodík | 663 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 9,90 g |
– cukry | 4,60 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 klobása (jakákoliv, hlavně suchá) | Klobása | |
1 balení 1 balení rýže (4x sáček) Lagris je ideální | Rýže bílá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 nožičky 2 nožičky obyčejného párku (s vysokým obsahem masa bez soji a lepku) | Párek vepřový | 80 g |
1 1 vepřová konzerva Hamé | Vepřové maso sterilované | |
1 1 hrášek v konzervě Bonduelle | Hrášek zelený sterilovaný | |
1 1 kukuřice v konzervě Bonduelle | Kukuřice sterilovaná | |
50 g 50 g másla (kostka) | Máslo kravské | 50 g |
cca 150 - 300 cca 150 - 300 g sýru (Gouda nebo Eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |