Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kýta z papiňáku s bramborem,trochu jinak a opět chutně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 275 kJ /
1 261 kcal
Bílkoviny130,42 g
– z toho živočišné bílkoviny128,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,01 g
Tuky70,94 g
– nasycené21,52 g
– nenasycené41,16 g
–– mononenasycené31,60 g
–– polynenasycené9,56 g
––– omega 31,97 g
Vláknina4,35 g
Cholesterol 676 mg
Sodík 1,98 g
Sůl4,81 g
Sacharidy23,57 g
– cukry19,37 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové kýty ( 2 plátky) Vepřová kýta 400 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu Bujón zeleninový 5 g
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
4 lístky 4 lístky libečku Libeček čerstvý
150 g 150 g tvrdého sýra /použila jsem Goudu Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
2 2 tenké plátky romadůru (lze vynechat) Romadur 40 % t. v s.
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
špetku špetku soli Sůl mořská
špetka špetka mletého pepře (použila jsem 4barevný z mlýnku Kotányi) Pepř černý mletý
na přílohu 5 menších brambor Brambor zimní
na posypání hotového pokrmu nasekaný libeček Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.