Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbové rizoto s marinovanou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 051 kJ /
3 119 kcal
Bílkoviny67,28 g
– z toho živočišné bílkoviny30,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,14 g
Tuky141,98 g
– nasycené48,36 g
– nenasycené80,31 g
–– mononenasycené70,27 g
–– polynenasycené10,04 g
––– omega 30,48 g
Vláknina26,58 g
Cholesterol 111 mg
Sodík 1,25 g
Sůl3,12 g
Sacharidy364,41 g
– cukry46,20 g
––– laktóza3,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g rýže arborio Rýže bílá 400 g
300 g 300 g hub (žampiony, nebo houby lesní) Hřib čerstvý 300 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
4 4 šalotky Šalotka čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
100 g 100 g parmezánu Parmezán 100 g
1 1 lžíce čerstvých lístků tymiánu Tymián sušený
zeleninový vývar (podle potřeby) Vývar zeleninový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2-3 2-3 červené řepy Červená řepa čerstvá
2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa Ocet vinný červený 30 ml
6 lžic 6 lžic olivového oleje Olej olivový 66 ml
2 lžičky 2 lžičky třtinového cukru Cukr třtinový 24 g
1 lžičky 1 lžičky čerstvých tymiánových lístků
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce octu Ocet lihový 15 ml
olivový olej Olej olivový
hoblinky parmezánu Parmezán
marináda z řepy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.