Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená marinovaná játra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 909 kJ /
934 kcal
Bílkoviny99,32 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,32 g
Tuky38,50 g
– nasycené4,10 g
– nenasycené27,73 g
–– mononenasycené18,36 g
–– polynenasycené9,37 g
––– omega 31,90 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 742 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy36,68 g
– cukry0,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřových jater Játra vepřová 500 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
4 lžíce 4 lžíce bílého vína Víno bílé suché 60 ml
1 lžíce 1 lžíce uzené červené papriky Paprika uzená 15 g
1 lžička 1 lžička kajenského pepře Chilli paprička mletá 5 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 lžička 1 lžička solamylu Bramborový škrob 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.