Nutriční hodnoty (Dušená marinovaná játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 909 kJ / 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,32 g |
Tuky | 38,50 g |
– nasycené | 4,10 g |
– nenasycené | 27,73 g |
–– mononenasycené | 18,36 g |
–– polynenasycené | 9,37 g |
––– omega 3 | 1,90 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 742 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 36,68 g |
– cukry | 0,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
4 lžíce 4 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 60 ml |
1 lžíce 1 lžíce uzené červené papriky | Paprika uzená | 15 g |
1 lžička 1 lžička kajenského pepře | Chilli paprička mletá | 5 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |