Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s fuetovou chutí v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 356 kJ / 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 119,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,76 g |
Tuky | 25,55 g |
– nasycené | 6,25 g |
– nenasycené | 12,76 g |
–– mononenasycené | 11,03 g |
–– polynenasycené | 1,74 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 347 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 15,30 g |
– cukry | 11,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového plecka | Vepřová plec | 600 g |
1 1 velká kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 1/2 klobásy Fuet | Klobása | |
1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |