Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s fuetovou chutí v PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 356 kJ /
802 kcal
Bílkoviny124,16 g
– z toho živočišné bílkoviny119,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,76 g
Tuky25,55 g
– nasycené6,25 g
– nenasycené12,76 g
–– mononenasycené11,03 g
–– polynenasycené1,74 g
––– omega 30,12 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 347 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy15,30 g
– cukry11,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového plecka Vepřová plec 600 g
1 1 velká kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 klobásy Fuet Klobása
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.