Nutriční hodnoty (Křupavé brambory s tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 068 kJ / 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,24 g |
Tuky | 28,09 g |
– nasycené | 1,98 g |
– nenasycené | 24,70 g |
–– mononenasycené | 17,37 g |
–– polynenasycené | 7,34 g |
––– omega 3 | 2,29 g |
Vláknina | 9,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,20 g |
– cukry | 4,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 středně velké syrové brambory | Brambor zimní | 200 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky červené papriky | Paprika červená čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
pár větviček větviček tymiánu (nebo sušený tymián) | Tymián sušený | |
celý kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská |