Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenátové houboše)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 879 kJ /
449 kcal
Bílkoviny38,18 g
– z toho živočišné bílkoviny31,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky23,06 g
– nasycené11,27 g
– nenasycené9,20 g
–– mononenasycené7,80 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,08 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,71 g
Sacharidy14,70 g
– cukry9,00 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek hub (čerstvé nebo mražené, lze použít i sušené, povařené asi 20 minut ve vodě) Hřib čerstvý 250 g
cca 100 g 100 g strouhaného sýru (Eidam 30%) Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
2-3 2-3 polévkové lžíce čerstvého sýru nebo domácí lučiny Sýr hrudkový kravský
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
instantní špaldová kaše (viz. foto) nebo strouhanka
strouhanka na obalení Strouhanka pšeničná
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.