Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahůdka s mátou a červeným vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 547 kJ /
848 kcal
Bílkoviny14,86 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,86 g
Tuky6,11 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené4,91 g
–– mononenasycené0,80 g
–– polynenasycené4,11 g
––– omega 30,22 g
Vláknina42,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy130,80 g
– cukry124,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg jahod Jahody čerstvé 2000 g
2 2 želírovací cukry pro diabetiky - lze samozřejmě i jiný dle výběru Cukr želírovací
2 dcl 2 dcl suchého, kvalitního červeného vína Víno červené suché 200 ml
10 lístků 10 lístků čerstvé máty Máta peprná list čerstvá
1 1 pomeranč Pomeranč čerstvý
1 1 limetka Limetka čerstvá 80 g
konzervační přípravek - dr. oetkera E200 - Kyselina sorbová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.