Nutriční hodnoty (Jahůdka s mátou a červeným vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 547 kJ / 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,86 g |
Tuky | 6,11 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 4,91 g |
–– mononenasycené | 0,80 g |
–– polynenasycené | 4,11 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 42,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 130,80 g |
– cukry | 124,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg jahod | Jahody čerstvé | 2000 g |
2 2 želírovací cukry pro diabetiky - lze samozřejmě i jiný dle výběru | Cukr želírovací | |
2 dcl 2 dcl suchého, kvalitního červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
10 lístků 10 lístků čerstvé máty | Máta peprná list čerstvá | |
1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
konzervační přípravek - dr. oetkera | E200 - Kyselina sorbová |