Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehká pomazánka z kedlubny a ředkviček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 415 kJ /
338 kcal
Bílkoviny24,92 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,56 g
Tuky15,48 g
– nasycené3,68 g
– nenasycené7,22 g
–– mononenasycené5,64 g
–– polynenasycené1,58 g
––– omega 30,06 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 282 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy19,40 g
– cukry14,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 malé kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
8 8 ředkviček Ředkvička čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
tvaroh dle chuti Tvaroh polotučný
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
plocholistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.