Nutriční hodnoty (Lehká pomazánka z kedlubny a ředkviček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 415 kJ / 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,56 g |
Tuky | 15,48 g |
– nasycené | 3,68 g |
– nenasycené | 7,22 g |
–– mononenasycené | 5,64 g |
–– polynenasycené | 1,58 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 19,40 g |
– cukry | 14,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 malé kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
8 8 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
tvaroh dle chuti | Tvaroh polotučný | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
plocholistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |