Nutriční hodnoty (Paštika z drůbežích jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 244 kJ / 775 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,16 g |
Tuky | 56,29 g |
– nasycené | 31,08 g |
– nenasycené | 20,78 g |
–– mononenasycené | 17,93 g |
–– polynenasycené | 2,85 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 3,58 g |
Cholesterol | 1,62 g |
Sodík | 219 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 14,48 g |
– cukry | 2,64 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g dobře očištěných "chlazených" drůbežích jater | Játra kuřecí | 300 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
50 g 50 g změklého másla (pokojová teplota) | Máslo kravské | 50 g |
1/2 KL 1/2 KL sušeného tymiánu nebo 1 KL čerstvého, jemně posekaného. | Tymián sušený | 2.5 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý (prostě podle chuti) | Pepř černý mletý | |
mléko na namočení jater | Játra vepřová |