Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paštika z drůbežích jater)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 244 kJ /
775 kcal
Bílkoviny51,91 g
– z toho živočišné bílkoviny50,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,16 g
Tuky56,29 g
– nasycené31,08 g
– nenasycené20,78 g
–– mononenasycené17,93 g
–– polynenasycené2,85 g
––– omega 30,15 g
Vláknina3,58 g
Cholesterol 1,62 g
Sodík 219 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy14,48 g
– cukry2,64 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g dobře očištěných "chlazených" drůbežích jater Játra kuřecí 300 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
50 g 50 g změklého másla (pokojová teplota) Máslo kravské 50 g
1/2 KL 1/2 KL sušeného tymiánu nebo 1 KL čerstvého, jemně posekaného. Tymián sušený 2.5 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý (prostě podle chuti) Pepř černý mletý
mléko na namočení jater Játra vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.