Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s pšenicí a naloženým sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 846 kJ /
1 397 kcal
Bílkoviny63,24 g
– z toho živočišné bílkoviny37,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,74 g
Tuky75,69 g
– nasycené34,60 g
– nenasycené38,55 g
–– mononenasycené28,63 g
–– polynenasycené9,92 g
––– omega 32,29 g
Vláknina25,56 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 5,04 g
Sůl12,50 g
Sacharidy104,55 g
– cukry36,31 g
––– laktóza3,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g pšenice Pšenice 100 g
4 4 větší rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
1 1 okurka Okurka salátová čerstvá
2 2 barevné papriky Paprika červená čerstvá 300 g
250 g 250 g Feta sýru Sýr feta 250 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
několik několik lístků bazalky Bazalka čerstvá
sušené oregano Oregano sušené
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
zeleninový vývar Vývar zeleninový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.