Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s pšenicí a naloženým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 846 kJ / 1 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,74 g |
Tuky | 75,69 g |
– nasycené | 34,60 g |
– nenasycené | 38,55 g |
–– mononenasycené | 28,63 g |
–– polynenasycené | 9,92 g |
––– omega 3 | 2,29 g |
Vláknina | 25,56 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 5,04 g |
Sůl | 12,50 g |
Sacharidy | 104,55 g |
– cukry | 36,31 g |
––– laktóza | 3,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g pšenice | Pšenice | 100 g |
4 4 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
2 2 barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
250 g 250 g Feta sýru | Sýr feta | 250 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
několik několik lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
sušené oregano | Oregano sušené | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový |