Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chřestová polévka s pošírovaným vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 306 kJ /
1 268 kcal
Bílkoviny74,88 g
– z toho živočišné bílkoviny72,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,50 g
Tuky88,28 g
– nasycené32,34 g
– nenasycené37,14 g
–– mononenasycené30,64 g
–– polynenasycené6,50 g
––– omega 30,40 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 2,16 g
Sodík 839 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy27,46 g
– cukry5,46 g
––– laktóza3,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 svazek 1 svazek bílého chřestu (500 g) Chřest bílý čerstvý
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
pažitka Pažitka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.