Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvousýrový bramborový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 800 kJ /
3 298 kcal
Bílkoviny101,65 g
– z toho živočišné bílkoviny71,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,78 g
Tuky212,83 g
– nasycené101,64 g
– nenasycené98,83 g
–– mononenasycené69,07 g
–– polynenasycené29,76 g
––– omega 32,33 g
Vláknina19,79 g
Cholesterol 362 mg
Sodík 4,29 g
Sůl10,58 g
Sacharidy230,58 g
– cukry33,85 g
––– laktóza18,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké pšeničné mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
50 g 50 g hladké žitné mouky (ale těsto může být i celé z pšeničné mouky) Mouka žitná hladká 50 g
90 ml 90 ml piva Pivo světlé 10ᵒ 90 ml
125 g 125 g Hery Margarín 125 g
100 g 100 g jemně nastrouhané Nivy Niva 50% t. v s. 100 g
400 g 400 g kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
150 g 150 g libovolné nakrájené uzeniny Párek vepřový 150 g
6 6 brambor uvařených na loupačku Brambor zimní 300 g
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
3 stroužky 3 stroužky prolisovaného česneku Česnek čerstvý 21 g
4 lžíce 4 lžíce Parmazánu (1 na vrchní posyp) Parmezán 60 g
sůl podle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.