Nutriční hodnoty (Dvousýrový bramborový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 800 kJ / 3 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,78 g |
Tuky | 212,83 g |
– nasycené | 101,64 g |
– nenasycené | 98,83 g |
–– mononenasycené | 69,07 g |
–– polynenasycené | 29,76 g |
––– omega 3 | 2,33 g |
Vláknina | 19,79 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 4,29 g |
Sůl | 10,58 g |
Sacharidy | 230,58 g |
– cukry | 33,85 g |
––– laktóza | 18,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hladké pšeničné mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
50 g 50 g hladké žitné mouky (ale těsto může být i celé z pšeničné mouky) | Mouka žitná hladká | 50 g |
90 ml 90 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 90 ml |
125 g 125 g Hery | Margarín | 125 g |
100 g 100 g jemně nastrouhané Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
400 g 400 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
150 g 150 g libovolné nakrájené uzeniny | Párek vepřový | 150 g |
6 6 brambor uvařených na loupačku | Brambor zimní | 300 g |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
3 stroužky 3 stroužky prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
4 lžíce 4 lžíce Parmazánu (1 na vrchní posyp) | Parmezán | 60 g |
sůl podle chuti | Sůl mořská |