Nutriční hodnoty (Ředkvičková pomazánka s vajíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 339 kJ / 1 037 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
Tuky | 78,87 g |
– nasycené | 38,07 g |
– nenasycené | 28,77 g |
–– mononenasycené | 24,39 g |
–– polynenasycené | 4,38 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 721 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 23,47 g |
– cukry | 16,17 g |
––– laktóza | 4,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g ředkviček | Ředkvička čerstvá | 300 g |
130 g 130 g Lučiny (nebo pomazánkového másla) | Lučina 70% t.v s. | 130 g |
4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 větší cibule (nebo jarní cibulka) | Cibule čerstvá | 70 g |
4 lžíce 4 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 60 ml |
čerstvá petrželka (nebo pažitka) | Petržel nať čerstvá | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská |