Nutriční hodnoty (Bůčková tlačenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 18 409 kJ / 4 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 212,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 197,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,30 g |
Tuky | 349,07 g |
– nasycené | 88,94 g |
– nenasycené | 182,80 g |
–– mononenasycené | 147,72 g |
–– polynenasycené | 35,08 g |
––– omega 3 | 1,81 g |
Vláknina | 11,57 g |
Cholesterol | 2,01 g |
Sodík | 12,09 g |
Sůl | 28,81 g |
Sacharidy | 98,43 g |
– cukry | 10,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg bůčku (bez kostí) | Vepřový bok | 1000 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
4 lžíce 4 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 60 g |
2 lžíce 2 lžíce Vegety | Kořenící směs sypká | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce grilovacího koření | Grilovací koření | 15 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
0,5-1 0,5-1 cibule | Cibule čerstvá | 52.5 g |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
sůl | Sůl mořská |