Nutriční hodnoty (Zeleninová vajíčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 209 kJ / 1 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,75 g |
Tuky | 76,90 g |
– nasycené | 31,44 g |
– nenasycené | 36,07 g |
–– mononenasycené | 25,90 g |
–– polynenasycené | 10,17 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,44 g |
Sacharidy | 23,18 g |
– cukry | 15,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 jemný párek | Párek vepřový | 80 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
6 6 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 180 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
petrželka na ozdobení | Petržel nať čerstvá | |
okurka na ozdobení | Okurka salátová čerstvá |