Nutriční hodnoty (Koprová omáčka s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 011 kJ / 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
Tuky | 61,80 g |
– nasycené | 39,66 g |
– nenasycené | 18,74 g |
–– mononenasycené | 16,68 g |
–– polynenasycené | 2,06 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 365 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 67,80 g |
– cukry | 40,60 g |
––– laktóza | 38,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kopr | Kopr nať čerstvý | |
6 plátků 6 plátků vepřového masa | Vepřová kýta | |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
2 kelímky 2 kelímky smetany na vaření 12 % | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |
2 kostky 2 kostky Masoxu | Bujón hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý | |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |