Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koprová omáčka s vepřovým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 011 kJ /
959 kcal
Bílkoviny32,20 g
– z toho živočišné bílkoviny27,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,60 g
Tuky61,80 g
– nasycené39,66 g
– nenasycené18,74 g
–– mononenasycené16,68 g
–– polynenasycené2,06 g
––– omega 30,58 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 204 mg
Sodík 365 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy67,80 g
– cukry40,60 g
––– laktóza38,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kopr Kopr nať čerstvý
6 plátků 6 plátků vepřového masa Vepřová kýta
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
2 kelímky 2 kelímky smetany na vaření 12 % Smetana kravská sladká 12% 500 ml
2 kostky 2 kostky Masoxu Bujón hovězí
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.