Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavý koláč s čokoládovým krémem a jahodami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie20 496 kJ /
4 899 kcal
Bílkoviny67,13 g
– z toho živočišné bílkoviny30,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,81 g
Tuky365,59 g
– nasycené209,51 g
– nenasycené144,75 g
–– mononenasycené117,11 g
–– polynenasycené27,63 g
––– omega 32,38 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 932 mg
Sodík 538 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy326,87 g
– cukry208,71 g
––– laktóza35,29 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 g 60 g loupaných mandlí (viz tipy a triky) Mandle loupané 60 g
140 g 140 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 140 g
2,5 lžíce 2,5 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 30 g
1 1 vejce pokojové teploty Vejce slepičí 70 g
100 g 100 g másla pokojové teploty Máslo kravské 100 g
2 lžíce 2 lžíce másla na smažení mandliček Máslo kravské 20 g
2 2 pláty průhledné fólie na balení dárků
(luštěniny na zatížení pečicího papíru - viz tipy a triky)
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
200 g 200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
200 g 200 g čokolády (nejlépe s 85% kakaa) Čokoláda mléčná 30% 200 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.