Nutriční hodnoty (Nudličky na ratatouille a červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 880 kJ / 1 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 136,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g |
Tuky | 75,39 g |
– nasycené | 12,72 g |
– nenasycené | 56,79 g |
–– mononenasycené | 49,19 g |
–– polynenasycené | 7,61 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 17,21 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kotlet nebo kýty (kotlety) nakrájené na nudličky | Vepřová kotleta bez kosti | 600 g |
2 2 veké cibule (nakrájené na menší kostičky) | Cibule čerstvá | 140 g |
150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
300 - 400 ml 300 - 400 ml hotového ratatouille (rozmixovat tyčovým mixérem) | ||
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
hovězí vývar na podlévání, případně voda | Vývar hovězí |