Nutriční hodnoty (Brambory s kapustou a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 982 kJ / 1 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,98 g |
Tuky | 68,14 g |
– nasycené | 30,75 g |
– nenasycené | 31,26 g |
–– mononenasycené | 23,08 g |
–– polynenasycené | 8,18 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 41,20 g |
Cholesterol | 701 mg |
Sodík | 2,87 g |
Sůl | 6,27 g |
Sacharidy | 217,99 g |
– cukry | 37,45 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
40 g 40 g uzené slaniny | Špek | 40 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g uzené klobásy | Klobása | 200 g |
500 g 500 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
2,5 dl 2,5 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
černý pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |