Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnové zelí s jablkem a zázvorem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 456 kJ /
587 kcal
Bílkoviny11,13 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,13 g
Tuky24,42 g
– nasycené2,11 g
– nenasycené20,99 g
–– mononenasycené14,39 g
–– polynenasycené6,60 g
––– omega 31,88 g
Vláknina26,51 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy69,35 g
– cukry49,58 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 5 g
4 cm 4 cm dlouhý čerstvý zázvor Zázvor čerstvý
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
1 lžička 1 lžička celého kmínu Kmín 5 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl na dochucení Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.