Nutriční hodnoty (Kedlubnové zelí s jablkem a zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 456 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,13 g |
Tuky | 24,42 g |
– nasycené | 2,11 g |
– nenasycené | 20,99 g |
–– mononenasycené | 14,39 g |
–– polynenasycené | 6,60 g |
––– omega 3 | 1,88 g |
Vláknina | 26,51 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 69,35 g |
– cukry | 49,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžička 1 lžička mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 5 g |
4 cm 4 cm dlouhý čerstvý zázvor | Zázvor čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl na dochucení | Sůl mořská |